Potentiele Klanten zijn actief op zoek naar oplossingen. De vraag is, zijn uw producten en diensten gemakkelijk te vinden?

Onze consultants zijn gespecialiseerd in het zoekgedrag van uw klant. Wij kunnen u helpen een online marketing strategie te formuleren die uw website vindbaar maakt en die potentiele klanten inspireren tot het maken van een actie, deelnemen aan uw sociale netwerk en uw product aanprijzen bij hun relaties.

Laten we eerlijk zijn, in de huidige online markt is er meer concurrentie dan ooit. U heeft een digitale marketing partner nodig die het online gedrag van uw klant begrijpt en hoe je een online strategie neerzet die antwoord geeft op de vragen die prospects hebben via search, sociale media, industrie media of e-mail.

Als digitale marketing bureau, kunt u rekenen op Kansocial voor gespecialiseerde marketing consultancy diensten, waaronder:

Content Marketing

Uw online content is van invloed op de manier waarop uw prospects en klanten uw website vinden. Creatieve, innovatieve content gecombineerd met Search Engine Optimization en Social Media is een killer combinatie die uw bedrijf gemakkelijk vindbaar maakt en uw doelgroep bereikt.

Zoek Machine Optimalisatie

Slimme bedrijven die op zoek zijn naar ongrijpbare concurrentievoordeel zien de grootste successen met een online strategie van zoekmachine optimalisatie. Verhoog uw online zichtbaarheid en zet uw merk in het zicht van de juiste doelgroep, op het juiste kanaal en op het juiste moment met onze SEO diensten.

Social Media Marketing

Inzicht in uw doelgroep is de sleutel tot het succes van uw merk. Zet onze combinatie van traditionele marketing, search marketing en social media in voor uw merk, om directe website van het verkeer, merk buzz en zoekmachine rankings te verbeteren.

E-mail Marketing

Als u op zoek bent om e-mail marketing toe te voegen aan een deel van uw geïntegreerde online marketing programma, kan ons team van resultaatgerichte professionals samen met u, een klantgerichte programma opzetten. We hebben ons e-mail marketing proces verbeterd om een ​​resultaatgerichte benadering van messaging creëren, Call To Action (CTA), leads en conversie metrics.

Zoek en Sociale Advertenties

Online reclame stelt bedrijven in staat om verder bereik te creeren dan hun bestaande netwerk. Wij helpen u nieuwe prospects aan te boren in nieuwe bezoekers via search, social of display-advertenties.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Maak een afspraak

 

Uw naam (verplicht)

Uw email(verplicht)

Onderwerp

Uw bericht